Om oss

Innerstadens arkitekter hittar du i en butikslokal på Aschebergsgatan 21 i Göteborg. Här arbetar vi med bostäder och fastighetsutveckling. Vi är ett mindre kontor med hög servicegrad, som tar sig an både större och mindre uppdrag över hela landet. Sedan 2004 har vi framgångsrikt arbetat med ny- och ombyggnadsprojekt i både klassisk och modern stil. Du är alltid välkommen att kontakta oss i frågor om din verksamhet, ditt hem eller dina planer. Boka in en timmes kostnadsfri arkitektrådgivning idag och kom igång med ditt byggprojekt! Vi erbjuder även rådgivning online för den som önskar.

KONTAKT

Innerstadens arkitekter AB
Aschebergsgatan 21
411 27 Göteborg

JOHAN ENGSTRÖM

Arkitekt SAR

YLVA FREUDENDAHL BERNQUIST

Arkitekt SAR

KARRIÄR

Vi erbjuder en arbetsplats som inte medger särskilt högt i tak (2,41m), men med mycket hjärterum. Att våra medarbetare utvecklas och trivs är viktigt för oss. Som anställd på Innerstadens arkitekter följer du en utvecklingsplan där du själv är med och påverkar din egen utveckling i linje med företagets affärsplan. Kvaliteter vi söker hos medarbetare (arkitekter) är gedigen branscherfarenhet av att arbeta med bygglov och bygghandling för såväl villaprojekt som flerbostadshus på den svenska marknaden, samt mycket goda kunskaper i såväl Autocad som Revit. Du behöver vara noggrann samtidigt som du arbetar flyhänt. Som medarbetare förväntas du arbeta självständigt och med kort varsel kunna växla mellan projekt. Inte minst vill vi att du ska trivas med att arbeta kundnära, ha servicekänsla och sinne för Göteborgshumor.

JOBB

Vi är alltid nyfikna på nya kompetenser som vill vara med och utveckla vårt företag. Spontana jobbansökningar kan sändas till jobb@innerstad.se.

 

PRAKTIK
Vi erbjuder LIA-praktik inom arkitekturvisualisering. Du kommer att ta fram visualiseringar efter företagets behov och i enlighet med företagets grafiska riktlinjer. Vi vill att du kan arbeta både fotorealistiskt och illustrativt. Program du behöver kunna arbeta i är 3D Studio Max, Photoshop och V-ray/Corona. Kunskaper i Revit och AutoCad är meriterande. Du arbetar på egen dator och med egna (student)licenser. Vi erbjuder tillgång till handledare som hjälper dig att utvecklas i ditt bildskapande. Låter det intressant? Sänd din ansökan med portfolio till praktik@innerstad.se.